Kupoprodaja / najam / zakup nekretnina

Kupoprodaja nekretnina vrlo je zahtjevan posao. U pravilu se s njom susrećete povremeno i vrlo je značajan događaj u vašem svakodnevnom životu. Nije realno očekivati da ste kao pojedinac uvijek dovoljno educirani za sve aspekte ovog posla i da ih možete realizirati samostalno, bez opasnosti da u tome napravite neku grešku.

S obzirom na to da se u pravilu radi o velikim vrijednostima, greške znaju biti skupe.

Kao i kod kupoprodaje slična je situacija kod davanja nekretnina u najam odnosno zakup.

Upravo zbog toga preporučujemo vam da za ovaj posao angažirate stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom, a mi ćemo za vas i uz vas uspješno obaviti sve potrebno.

Pri tome ćemo vas pravovremeno obavještavati o svim poduzetim i potrebnim radnjama, provjeriti svu potrebnu dokumentaciju, savjetovati vas i voditi „korak po korak“ kroz cijeli postupak, organizirati i pripremiti svu potrebnu dokumentaciju, predugovore i ugovore, provesti uknjižbu i uspješno privesti posao kraju.

U našem radu svakodnevno surađujemo sa odvjetničkim uredima, arhitektima, građevinarima, energetskim certifikatorima, procjeniteljima, sudskim tumačima i prevoditeljima i svim drugim stručnjacima koji vam u ovom poslu mogu zatrebati.

Procella nekretnine