O nama

Procella nekretnine d.o.o. za poslovanje nekretninama i usluge je trgovačko društvo registrirano kod Trgovačkog suda u Osijeku 2006. godine i posebno specijalizirano za poslovanje nekretninama. Upisani smo u Registar ovlaštenih agencija za posredovanje u prometu nekretninama kod Hrvatske gospodarske komore.

Od samog osnivanja pa sve do danas uspješno se bavimo prometom nekretnina na području Vukovarsko- srijemske županije, na teritoriju cijele Republike Hrvatske, ali i u inozemstvu. Dugogodišnje iskustvo i mnogobrojne uspješno realizirane kupoprodaje nekretnina jamstvo su da ste kao naš potencijalni nalogodavac izabrali pravog suradnika.

Dvije su osnovne značajke naše suradnje sa prodavateljima i kupcima nekretnina: povjerenje da ćemo ugovoreni posao uvijek dovršiti do kraja na zadovoljstvo svih strana koje sudjeluju u poslu i pravna sigurnost kao rezultat stručnosti i izvrsnog poznavanja problematike poslovanja nekretninama.

U našem radu svakodnevno surađujemo sa odvjetničkim uredima, arhitektima, građevinarima, energetskim certifikatorima, procjeniteljima, sudskim tumačima i prevoditeljima i svim drugim stručnjacima koji vam u ovom poslu mogu zatrebati.

Kupoprodaja nekretnina vrlo je zahtjevan posao. U pravilu se s njom susrećete povremeno i vrlo je značajan događaj u vašem svakodnevnom životu. Nije realno očekivati da ste kao pojedinac uvijek dovoljno educirani za sve aspekte ovog posla i da ih možete realizirati samostalno, bez opasnosti da u tome napravite neku grešku. S obzirom na to da se u pravilu radi o velikim vrijednostima, opasnosti od gubitaka i mogućih šteta također su prisutne.

Upravo zbog toga preporučujemo vam da za ovaj posao angažirate stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom, a mi ćemo za vas i uz vas uspješno obaviti sve potrebno. Pri tome ćemo vas pravovremeno obavještavati o svim poduzetim i potrebnim radnjama, provjeriti dokumentaciju, savjetovati, voditi kroz cijeli postupak, organizirati i pripremiti dokumentaciju i uspješno privesti posao kraju.

Procella nekretnine